Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω δίνει μια ακόμα ευκαιρία στον Κωνσταντή που τους οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας

Και ενώ οι Άγριες Μέλισσσες πλησιάζουν προς το φινάλε τους, οι ανατροπές συνεχίζονται και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στις ζωές των ηρώων.

Στα επόμενα επεισόδια, η Δρόσω σύμφωνα με το περιοδικό MyTv αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση της με τον Κωνσταντή ενώ την ίδια στιγμή ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει και στη συνέχεια απαγάγει την Αμαλία. 

Πιο αναλυτικά…

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή για το αν τελικά θα δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους και θα συνεχίσουν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Την ίδια ώρα ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της και ποτέ ξανά δε θα καταφέρουν να φέρουν κοντά τα παιδιά τους. Κι ενώ πλησιάζει ο γάμος της Δρόσως και του Κωνσταντή και όλοι κινούνται σε ρυθμούς χαράς, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του.

Δε σκοπεύει να μείνει ξανά στη φυλακή και γνωρίζοντας πως η επερχόμενη δίκη του θα είναι καταδικαστική για εκείνον θέλει πάση θυσία να καταφέρει να το σκάσει. Γι’ αυτό οργανώνει ένα σχέδιο με τη βοήθεια του Χρήστου. Ωστόσο ο Πέτρος με τον Ζάχο είναι πως ο Μεγαρίτης θα προσπαθήσει να αποδράσει και παρακολουθούν τον Χρήστο προσπαθώντας να αποτρέψουν τα σχέδιά του.

Πράγματι, οι δυο τους γρήγορα διαπιστώνουν πως οι κινήσεις του άντρα είναι ύποπτες και δεν παίρνουν τα μάτια τους από πάνψω του κρούοντας βέβαια σε όλους τον κώδωνα του κινδύνου. Την επόμενη μέρα, το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς και ευτυχίας και όλοι οι δικοί τους άνθρωποι είναι στο πλευρό τους για να τους ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί τους, θέλοντας όλοι να αφήσουν πίσω για λίγο τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν.

 

Read More

And More