‘Aγριες Μέλισσες: Η “Δρόσω”και ο “Νικηφόρος” ποζάρουν μαζί σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

Mια μεγάλη θεατρική παραγωγή έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος! Πρόκειται για την παράσταση “Όλιβερ Τουίστ” με πρωταγωνιστές αξιόλογους ηθοποιούς! Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Αντουλινάκη η οποία συμμετέχει στις “Άγριες Μέλισσες” . Η Μαρία υποδύεται την Αγορίτσα, την οικονόμο του σπιτιού της οικογένειας Σεβαστού!

Έτσι χθες στην επίσημη πρεμιέρα της βρέθηκαν κοντά της αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Μάλιστα ο Αναστάσης Ροϊλός, που υποδύεται τον Νικηφόρο πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί  με την… Δρόσω, Δανάη Μιχαλάκη!

Την παράσταση παρακολούθησε και άλλος ένας αγαπημένος από τις “‘Αγριες Μέλισσες”, ο Γιάννος, κατά κόσμον Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος και ανέλαβε τη selfie μαζί με την Μαρία, τη Δανάκη αλλά και τον Κωνσταντίνο Κάππα!

 

Ο Αναστάσης Ροϊλός με την Μαρία Αντουλινάκη

Δανάη Μιχελάκη Αναστάσης Ροϊλός

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Λίγα λόγια για το έργο

Τι είπες;», έκανε μην μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά του.
Σας παρακαλώ κύριε», επανέλαβε ο Όλιβερ, «θέλω λίγο ακόμα φαγητό. Πεινάω!»
Μεταφερόμαστε στην Αγγλία του 19ου αιώνα. Ο Όλιβερ Τουίστ γεννιέται σε ένα φτωχοκομείο της αγγλικής επαρχίας, ενώ η μητέρα του πεθαίνει στη γέννα. Το βρέφος καταλήγει σε ένα ορφανοτροφείο.

Εκεί, ο παιδονόμος αναλαμβάνει να του δώσει ένα όνομα, που το διαλέγει για κάθε ορφανό με αλφαβητική σειρά. Ο Όλιβερ είναι ένα παιδί χλωμό και αδύνατο, πάντα δειλό και τρομαγμένο. Μια μέρα διαπράττει το «τρομερό αμάρτημα» να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό. Ο διευθυντής του ιδρύματος κ. Μπαμπλ εξαγριώνεται με το θρασύ αίτημά του, τον τιμωρεί με απομόνωση και έπειτα με διωγμό από το ορφανοτροφείο. Ο Όλιβερ, χωρίς πλέον στέγη και μόνος, πιάνει δουλειά στον κύριο που τον «πούλησε» ο κ. Μπαμπλ.

Read More

And More