Άγριες Μέλισσες – Μαρία Κίτσου: “Eίναι δύσκολο να μιλήσεις” – Το σχόλιο για τον βιασμό της Ελένης, με αφορμή τη Σοφία Μπεκατώρου

Πολλές φορές η ζωή μιμείται την τέχνη και η τέχνη τη ζωή! Η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Ελένη, σχολίασε εύστοχα με αφορμή όσα εξομολογήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου, την προσπάθεια της Ελένης που βιάστηκε από τον Μάνο Βόσκαρη να μιλήσει να πει όσα τραγικά βίωσε για βοηθήσει κι ψυχές να λυτρωθούν! “Είναι δύσκολο πολύ δύσκολο να μιλήσεις”

“Όταν η τέχνη εκπληρώνει το σκοπό της και συναντά τη ζωή.”.. έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός και συνέχισε

Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει ότι το να μιλήσεις είναι εύκολο. Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο ,πολύ δύσκολο..
Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα, ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει.. Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις ότι δεν είσαι μόνη σου.. Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία. Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο. Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή. Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά, η επούλωση ,τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη.

Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο.. είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού. Κι αυτό είναι Θείο..

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official)

Read More

And More