Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: Έτσι της έγινε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η «Ζωή Μεγαρίτη» από τις Άγριες Μέλισσες στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση ώστε να πει το «ναι» στη σειρά, αλλά και πώς η ίδια έχει προσεγγίσει τον ρόλο.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

– Κυρία Γιαννάτου, πώς έγινε η επαφή σας με τις Άγριες Μέλισσες; Παρακολουθούσατε κι εσείς την σειρά, η οποία ειδικά πέρυσι, μέσα στην καραντίνα και στην πανδημία, αποτέλεσε για όλους μας το καθιερωμένο ραντεβού μας με μια πηγή χαράς κι ενέργειάς;

Με πήρε τηλέφωνο η casting director από τις Άγριες Μέλισσες, Μιράντα Ρωσταντή και σε συνεργασία, φυσικά, με τον σκηνοθέτη της σειράς τον Λευτέρη Χαρίτο μού πρότεινε τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, καθώς θεωρούσαν ότι μου ταίριαζε γάντι.

Όταν διάβασα τον ρόλο ένιωσα ότι ήταν μια πρόκληση για εμένα να υποδυθώ μια γυναίκα που κουβαλά επάνω της ένα τόσο μεγάλο μυστήριο. Τις Άγριες Μέλισσες και βέβαια τις παρακολουθούσα και μου άρεσαν πάρα πολύ. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι ήρωες που αγαπώ πολύ. Με αγγίζουν ψυχικά οι σκηνές που έχει η κυρία Δέσπω με τον γιο της τον Προύσαλη. Αυτές έχουν γράψει στη ψυχή μου. Πολύ συγκινητικές. Η μητέρα και ο γιος. Η αγωνία της να τον αποκαταστήσει για να μην μείνει μόνος του, αν εκείνη φύγει από τη ζωή, είναι καθηλωτική.

Θα μπορούσε να είναι η σχέση που έχουν οι Ελληνίδες μάνες με τους γιους τους. Ο Γιώργος Σουξές είναι πολύ καλός ηθοποιός καθώς κι η σπουδαία Αλίκη Αλεξανδράκη. Επίσης, η αγαπημένη μου ηρωίδα στις Άγριες Μέλισσες είναι η μοδίστρα, η Ουρανία. Πέραν του ότι θεωρώ την Αμαλία Καβάλη μια υπέροχη ηθοποιό, ο ρόλος της είναι μοναδικός καθ’ως με στωικότητα, με αξιοπρέπεια αλλά και τεράστια δύναμη χειρίζεται τις καταστάσεις.

Για να δούμε φέτος τι θα κάνει ανάμεσα στον Κυριάκο, στον Σαραντόπουλο, στην μπουτίκ της, στον Μπάμπη και τον Φωτάκο. Ωστόσο οι σεναριογράφοι της σειράς, η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλοκόβαλης έχουν γράψει για όλους τους ήρωες ιστορίες με μεγάλη ευαισθησία.

Διάβασε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ποια είναι η μυστηριώδης «Ζωή Μεγαρίτη»; O Λευτέρης Χαρίτος και ο Λάνθιμος

– Πώς έχετε προσεγγίσει τον ρόλο της Ζωής;

Πιστεύω ότι η Ζωή είναι μια πολύ δυστυχισμένη γυναίκα. Δεν μπορεί να μην υποκρίνεται μπροστά στην κοινωνία ότι όλα πάνε καλά με τον άνδρα της. Θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη για χάρη της οικογένειάς της και για αυτό που πρεσβεύει ο άνδρας της να αντιδράσει. Φορά ένα προσωπείο. Θα ήταν πολύ επικίνδυνη θεωρώ, η μετέπειτα ζωή της αν ερχόταν σε ρήξη με τον Ακύλα και την ιδεολογία του.

Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο τι έχει συμβεί στη ζωή αυτής της γυναίκας. Η Ζωή κρατά καλά τα μυστικά της. Πάντως θα έλεγα ότι η Ζωή είναι καλή μάνα. Έχει αδυναμία και στον γιο της, το Λευτέρη, και στην κόρη της, την Κορίνα. Αν και η δεύτερη έχει σαφή προτίμηση στον μπαμπά της και την μισεί, όπως λέει, γιατί τον πρόδωσε ερωτικά.

 

Read More

And More