«Άγριες Μέλισσες»: Ο απαγορευμένος έρωτας του «Κωνσταντή» και της «Βιολέτας» στο Διαφάνι!

Ζουν ένα απαγορευμένο έρωτα και αδιαφορούν για τις συνέπειες. Ο λόγος για τον Κωνσταντή Σεβαστό (Γιάννη Κουκουράκη) και την Βιολέτα Μαυρούδη (Θεοφανία Παπαθωμά). Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «άγριες Μέλισσες» και μας χαρίζουν δυο εξαιρετικές ερμηνείες.

Ο Κωνσταντής Σεβαστός.  είναι ο μεσαίος γιος του Δούκα.  Ο παρείσακτος της οικογένειας. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος και  ζηλιάρης ενώ, νιώθει πως βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του αδερφού του, του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Επιζητά διακαώς την προσοχή του πατέρα του, μόνο που δεν είχε ποτέ ούτε τον δυναμισμό του Σέργιου, ούτε το μυαλό του Νικηφόρου. Του αρέσει να πίνει, και να γλεντάει ενώ πολλές φορές προκαλεί προβλήματα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα του. Θεωρεί πως αδικείται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει στην οικογένεια τη θέση που πιστεύει ότι του αξίζει.

Μεγάλος του έρωτας είναι η Βιολέτα Μαυρούδη. Η Βιολέτα είναι ζωντοχήρα και συντηρεί το καφενείο του συγχωρεμένου του πατέρα της. Δεν δίνει δεκάρα εάν τη σχολιάζουν και διατηρεί σχέση με τον νεότερό της Κωνσταντή, μία επιλογή που θα της κοστίσει ακριβά.

Ο απαγορευμένος έρωτας του ζευγαριού έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραχώδη νερά του χωριού και να φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Οι δυο πρωταγωνιστές πάντως, φαίνεται να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τους ρόλους τους, με την Θεοφανία Παπαθωμά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τα παρασκήνια του φλογερού… έρωτα!

Όσα γίνονται στα παρασκήνια!

Read More

And More