‘Αγριες Μέλισσες: Ο “Προύσαλης” δίνει spoiler για Ελένη, Δρόσω και Κυπραίο

Ο Προύσαλης, ως γνωστόν είναι  ο ενωμοτάρχης του χωριού, ο συμπαθής αστυνομικός ο οποίος  βρίσκεται στο Διαφάνι για να επιτηρεί και να επιβάλλει το νόμο και την τάξη. Ο Γιώργος Σουξές ο οποίος υποδύεται τον Βασίλη Προύσαλη μίλησε στη Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό MyTV για το ρόλο του, στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τις ανατρεπτικές εξελίξεις που διαλύουν την οικογένεια της Ελένης.


Ο αγαπητός ηθοποιός ο οποίος έχει χαράξει τη δική του πορεία στο θέατρο, έπαιζε σε ένα άλλο σίριαλ του Αντέννα, στην “Επιστροφή”  όταν δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει στη σειρά, χωρίς να περάσει ο ίδιος από οντισιόν. Από νωρίς, όπως λέει, είχε προβλέψει την επιτυχία της σειράς αλλά δεν είχε συλλάβει το μέγεθός της.
Χαρακτηρίζει την Κάτια Δανδουλάκη, σταρ, με όλες τις σπουδαίες περγαμηνές που έχει στο ενεργητικό της και δηλώνει πως ο ίδιος, ακολουθεί τον δικό της δρόμο, στα γυρίσματα. “Ξέρει τη δουλειά και την τέχνη πολύ καλά. Εγώ την παρακολουθώ για να μαθαίνω από εκείνη”


Μιλώντας για τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίζονται, στη σειρά αναφέρει πως η Ελένη θα περάσει βάσανα στη φυλακή, η Δρόσω καταρρακωμένη από την καταδικαστική απόφαση εις βάρος της Λενιώς , φεύγει για τα ξένα, καταλήγοντας να πάρει άσχημο δρόμο.


Ο Γιώργος Σουξές μεταξύ άλλων λέει στο My TV ότι ο Προύσαλης αποκτά βοηθό, τον εγγονό του Νέστορα, ο οποίος έχει καταταγεί στη χωροφυλακή. Μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για το παρελθόν του Θωμά Κυπραίου, ο Νέστορας ξεσπά και ζητά δικαίωση για το θάνατο του παιδιού του. Ωστόσο ο ενωματάρχης απαγορεύει στον Νέστορα να πάρει το νόμο στα χέρια του. 

Read More

And More