Άγριες Μέλισσες – Πρωταγωνιστής της σειράς αποκαλύπτει: “Οι σκηνές που θα παιχτούν μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι συγκλονιστικές”

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό 7 Μέρες Tv προχώρησε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον πολυσυζητημένο ρόλο του και την εξέλιξη του σεναρίου.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα:

Πώς νιώθεις μπαίνοντας ξανά στη σειρά;

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ουσιαστικά, από τον Ιούνιο συζητούσαμε με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβανη. Ήθελαν πολύ να συμμετάσχω φέτος στη σειρά. Είχαν στο μυαλό τους κάποιες ιδέες, αλλά αρχικώς δεν ήξεραν πώς θα τις διαμορφώσουν. Όταν έμαθα την τροπή που θα πάρει η ιστορία μας με τον Μιλτιάδη, ικανοποιήθηκα πάρα πολύ. Συγκινήθηκα, αντιστοίχως, όταν αντιλήφθηκα στα γυρίσματα ότι από το αποτέλεσμα της ερμηνείας ήταν πολύ χαρούμενοι και περήφανοι η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Με τον τρόπο που είναι γραμμένες οι σκηνές του Γιάννου, μου δίνεται η δυνατότητα να δείξω μια δικαιολογημένα πιο σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα», λέει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Στα μάτια του ψυχικά διαταραγμένου Μιλτιάδη ο Γιάννος αναζητά δικαιοσύνη.

Απαιτεί να δικαιωθεί το όνομά του. Οι σκηνές που θα παιχτούν μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι συγκλονιστικές.

Ο Μιλτιάδης θα αυτοτιμωρηθεί;

Παρακολουθήσατε στο χθεσινό επεισόδιο τον εξορκισμό του. Θεωρεί ότι έχει μπει το κακό μέσα του. Έπειτα από αυτή τη σκηνή θα πιστέψει ότι είναι καλύτερα. Δεν θα συμβεί ουσιαστικά, όμως. Θα συνεχίσει να βυθίζεται στην άβυσσο, μέσα από το πνεύμα του Γιάννου, που απαιτεί εκδίκηση. Ταλαιπωρείται και βασανίζεται πολύ.

Read More

And More