Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Μελέτης ανακαλύπτει το μυστικό του Κλεομένη και αντιδρά ακραία

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Μελέτης ανακαλύπτει το μυστικό του Κλεομένη και αντιδρά ακραία | tlife.gr

Η αντιπάθεια μεταξύ του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες και του Κλεομένη που του έκλεψε την αγαπημένη του Πηνελόπη είναι εμφανής από την αρχή. Ωστόσο ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται το Μελέτη στη δημοφιλή σειρά του Ant1, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό περιοδικό ΤV O CLOCK, κάνει αποκαλύψεις.

-Θα δούμε πως ο Μελέτης ανακαλύπτει το μυστικό του Κλεομένη…

Υπάρχει μια πολύ ωραία σκηνή για αυτό το κομμάτι… Δεν το ανακαλύπτει απλά. Δεν ξέρει την αλήθεια για τον λόγο που παντρεύτηκε την Πηνελόπη, αλλά για το τι εστί Κλεομένης

-Πώς θα αντιδράσει όταν το μάθει;

Θα αντιδράσει ακραία… Δεν θα τον σκοτώσει όμως

-Ο Δούκας όμως στα επόμενα επεισόδια θα μάθει για τα συναισθήματα του Μελέτη για την Πηνελόπη. Θα τον τιμωρήσει;

Ο Μελέτης δεν κρύβεται. Δέχεται τα πάθη και τα λάθη του. Δεν κάνει πίσω στις επιλογές του. Και αυτό μου αρέσει στο Μελέτη είναι αντιήρωας. Θα δεχθεί τις συνέπειες και για τη σχέση του με την Πηνελόπη αλλά και για τον Κλεομένη. Ο Δούκας πάντα προσπαθεί να δείχνει παραδειγματισμό οπότε θα τιμωρήσει τον Μελέτη. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Μελέτης λέει στον Δούκα κάποια πράγματα που δεν είναι εύκολο να δεχθεί… Οπότε την πληρώνει για όλα.. σε σχέση με την Πηνελόπη..

Θα ξεκινήσει ένα άγριο και ύπουλο κυνηγητό σε σχέση με την ιστορία του Κλεομένη. Γιατί κάνει κάτι πάρα πολύ άσχημοκαι δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και οι υποψίες θα πέσουν πάνω του. Ο Δούκας δεν θα δεχθεί εύκολα πως ο Μελέτης λέει ψέματα για τον γαμπρό του… Σιγά σιγά κυκλώνουμε την ιστορία του Κλεομένη..

READ more