Άγριες Μέλισσες: Το άλμπουμ του γάμου της Βιολέτας και του Μιλτιάδη – Το γλέντι στο Διαφάνι

Στις Άγριες Μέλισσες, δεν έχουμε μόνο δολοπλοκίες, δολοφονίες, μίση και πάθη… Έχουμε και χαρές και γάμους! Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον γάμο της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά)  και του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος). Η Βιολέτα που ο Μιλτιάδης την χώρισε μετά την ασθένειά του επιτέλους βάζει νυφικό και όπως θα δεις στις φωτογραφίες η ευτυχία της φαίνεται στα μάτια της! Βέβαια λίγο αργότερα θα δούμε και τον πολυπόθητο γάμο Ελένης Λάμπρου που ήδη οι σκηνές του έχουν γυριστεί όπως σε ενημέρωσε το TLIFE! Δες εδώ

Μετά τα δύσκολα που πέρασε ο Μιλτιάδης κλεισμένος στο ψυχιατρείο, αλλά και μετά, χαμογελάει και πάλι στο πλευρό της Βιολέτας, η οποία στάθηκε δίπλα του σαν βράχος και δεν σταμάτησε να τον αγαπά ούτε όταν έδειχνε να χάνει εντελώς το μυαλό του… H Bιολέτα, παντρεύτηκε με δόξα και τιμή τον Μιλτιάδη Σεβαστό φορώντας πέπλο και ένα υπέροχο 60΄ς νυφικό!

Δες το φωτογραφίες από τον γάμο τους αλλά και από το τρικούβερτο γλέντι που ακολούθησε που αλλού, στο καφενείο του Διαφανίου με όλους τους καλεσμένους να χορεύουν και να πίνουν μέχρι το πρωί!

Read More

And More