Αγρίνιο: Η σπαρακτική συνάντηση του μητροκτόνου γιου με τον πατέρα του στα κρατητήρια!

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 17χρονος που έσφαξε την 51χρονη μητέρα του, μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όταν εκείνη του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αγρινίου και σύμφωνα με την αστυνομία έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο της μητέρας του, δασκάλας στο επάγγελμα.
Ο πατέρας του δράστη -ο οποίος είναι επίσης δάσκαλος- κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης ήταν θανάσιμα.
Στο μεταξύ δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή στα κρατητήρια της Α/Δ Ακαρνανίας, όπου για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον Άγιο Κων/νο, ο 17χρονος μητροκτόνος συναντήθηκε με τον πατέρα του. Η συνάντηση, ΄συμφωνα με το agriniopress.gr είχε σύντομη διάρκεια αφού είναι δεδομένο πως πατέρας και γιος βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι και τα δυο μοναδικά άτομα που γνωρίζουν τι έγινε τη μοιραία νύχτα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Ιωνίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους συναντήθηκαν και δεύτερη φορά χθες, ενώ μετά από αίτημα του τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας αναχώρησε για το εξωτερικό χωρίς να δει τον αδερφό του.

Read More

And More