Αιφνίδιος θάνατος για 20χρονο ηθοποιό – Τον βρήκαν νεκρό στο διαμέρισμά του

Σοκ στη διεθνή showbiz από το θάνατο του 20χρονου ηθοποιού και μουσικού Jackson Odell. Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Καλιφόρνια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o Jackson Odell άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή και η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή! Οι έρευνες μάλιστα, ξεκίνησαν άμεσα και θα διαρκέσουν για τουλάχιστον δυο μέρες ακόμη.

Ο 20χρονος Odell έπαιξε το ρόλο του «Zeke» το 2011 στην ταινία «Judy Moody and the Not Bummer Summer», και πρωταγωνιστούσε στην παραγωγή του  ABC «Goldbergs», ενσαρκώνοντας τον   Ari Caldwell. Είχε επίσης εμφανιστεί στις σειρές Modern Family και Arrested Development.

Εκτός, από ηθοποιός, όμως, ο Odell τραγουδούσε και έγραφε μουσική. Και έχει υπογράψει το soundtrack της ταινίας Forever My Girl.

Συντετριμμένη η οικογένειά του από την απώλεια, ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου πως θέλει να περάσει ιδιωτικά αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

 

Read More

And More