Αίγιο: 23χρονος μαχαίρωσε μέσα στα δικαστήρια την πρώην σύντροφο και αντίδικό του!

Αίγιο: 23χρονος μαχαίρωσε μέσα στα δικαστήρια την πρώην σύντροφο και αντίδικό του! | tlife.gr

Σοκ έχει προκαλέσει ένα εξωφρενικό περιστατικό που έγινε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο του Αιγίου. 23χρονος άντρας, γιος γνωστού καθηγητή από την συγκεκριμένη πόλη, μαχαίρωσε στα δικαστήρια του Αιγίου, την πρώην κοπέλα του, κόρη γνωστού γιατρού της περιοχής, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής τους. Οι δυο τους βρίσκονταν στο δικαστήριο σαν αντίδικοι, αφού σύμφωνα με καταγγελίες την παρενοχλούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο νεαρός εμφανίστηκε μπροστά της και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, πράξη που οδήγησε την κοπέλα στο να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Η εκδίκαση, όμως, της υπόθεσης δεν έγινε ποτέ, ύστερα από τη συγκεκριμένη βίαιη κίνηση του κατηγορούμενου. Επιπλεόν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους μπορεί να ήταν πρώην σύντροφοι, αλλά ο νεαρός φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Πως ακριβώς συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας : »Ο άντρας και η κοπέλα ήταν αντίδικοι και η υπόθεσή τους θα εκδικαζόταν σήμερα στο Δικαστήριο του Αιγίου. Ο δράστης εισήλθε από την εξωτερική πόρτα στο κυλικείο του Μεγάρου κι αφού πλησίασε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν εντός του κυλικείου μαζί με μέλη της οικογένειάς της -εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης- έβγαλε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα 11 εκατοστά και με αστραπιαία κίνηση τραυμάτισε την δεξιά πλευρική θωρακική χώρα του σώματός της. Ο δράστης έχει συλληφθεί και η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αιγίου, εκτός κινδύνου.».

READ more