Αιμιλιανός Σταματάκης: Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που του «έκλεψε» την καρδιά

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νέας γενιάς αφού ο κάθε ρόλος του στέφεται από διθυραμβικές κριτικές.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης όμως, δεν απολαμβάνει μόνο την επαγγελματική ευτυχία, αλλά και την προσωπική αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της γοητευτικής συναδέλφου του Κατερίνας Νικολοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός τον χειμώνα που πέρασε πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Οι μάγισσες του Σάλεμ”. Από την άλλη, ο Αιμιλιανός Σταματάκης ξεχώρισε με τον ρόλο του Ισμαήλ στο μεγαλειώδες μιούζικαλ “Moby Dick”.

Τόσο ο Αιμιλιανός Σταματάκης όσο και η Κατερίνα Νικολοπούλου βρέθηκαν πολλές φορές να παρακολουθούν ο ένας την παράσταση του άλλου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, μέχρι την πρόσφατη επίσκεψή τους το βράδυ της 4ης Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Τake me home”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους δέκα μήνες. Παρόλο που κυκλοφορούν συχνά μαζί, δεν είχαν γίνει αντιληπτοί μέχρι αυτή την τους την έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής. Η μοναδική φορά άλλωστε που είχαμε μάθει κάτι για την προσωπική ζωή του Αιμιλιανού Σταματάκη ήταν όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, μια σχέση που κράτησε δυο χρόνια.

Read More

And More