Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Μαζί στην  πρεμιέρα της Ναταλίας Τσαλίκη!

Μπορεί οι δυο τους να έχουν ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με πρόβες και παραστάσεις, πάντα βρίσκουν όμως χρόνο για να στηρίξουν καλούς φίλους και συναδέλφους. Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη που το βράδυ της Τρίτης πήρε το κορίτσι του (Αθηνά Μαξίμου) και βρέθηκαν στο θέατρο «Ιλίσια Βολανάκης» και απόλαυσαν την παράσταση «Αέρας» με την Ναταλία Τσαλίκη και την Όλια Λαζαρίδου.

Το γνωστό ζευγάρι που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο θέατρο Βεάκη και έχει μετατρέψει το καμαρίνι του σε ένα μικρό «τσαρδάκι», λόγω των πολλών ωρών που περνούν στο θέατρο, είναι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Ωστόσο, βρήκε λίγο χρόνο και απόλαυσε την εξαιρετική ερμηνεία δυο πολύ ταλαντούχων κυριών στη σκηνή.

Στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια Βολονάκη

Η Ναταλία Τσαλίκη και η Όλια Λαζαρίδου συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή σε ένα νεοελληνικό έργο με πολλά μποφόρ. Δυο εκκεντρικές αδελφές, η Έντα και η Νόρα, συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια με αφορμή έναν ξαφνικό θάνατο και μια αναπάντεχη κληρονομιά. Ποια μοιάζει να βγαίνει κερδισμένη και ποια αδικείται;

Με γατίσιους ελιγμούς, ενέδρες και τακτικισμούς και όπλο το χιούμορ, αναμετρούν τις δυνάμεις τους ξιφομαχώντας με λέξεις. Παλιά πάθη αναζωπυρώνονται, τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, αλλά οι μνήμες της κοινής παιδικής τους ηλικίας παραμένουν ανεξίτηλες.

Αιμίλιος Χειλάκης, Ναταλία Τσαλίκη

Ελισάβετ Μουτάφη, Ναταλία Τσαλίκη, Αθηνά Μαξίμου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Δυο συμφεροντολόγες νεράιδες που άλλα λένε κι άλλα εννοούν, ολόιδιες μα τόσο διαφορετικές, φαρμακερές και συνάμα αστείες, ανατέμνουν το παρελθόν και το μέλλον τους ακροβατώντας ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία. Μήπως όμως τελικά όσα τις ενώνουν είναι ισχυρότερα από όσα τις χωρίζουν; Κι ακόμα, μήπως όλα τα ανθρώπινα, σκέψεις, λέξεις, αισθήματα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αέρας;

Αιμίλιος Χειλάκης, Ναταλία Τσαλίκη, Όλια Λαζαρίδου, Γιάννης Μπέζος

Όλια Λαζαρίδου, Αθηνά Μαξίμου

Μια “αέρινη” κωμωδία του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη για την πολυπλοκότητα των σχέσεων, το μίσος και την αγάπη, το ψέμα και την αλήθεια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More