Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Ποζάρουν στον φακό του TLIFE στα παρασκήνια της «Προδοσίας»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου φέτος συνεργάζονται ξανά για τις ανάγκες του θεατρικού έργου «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θεατρικό σανίδι, το ζευγάρι δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά στην κοινή του καθημερινότητα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου βρέθηκε στο θέατρο Βρετάνια απαθανατίζοντας τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου στα παρασκήνια.

Πρόσφατα μάλιστα ο Αιμίλιος Χειλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Dot. μίλησε ανοιχτά για την γυναίκα της ζωής του, αλλά και τις σκέψεις περί υιοθεσίας που είχαν κάνει με την Αθηνά Μαξίμου.

«Με την Αθηνά αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν την παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε φτάσει να μιλάμε μέχρι και για παράνομη υιοθεσία, λες και αγοράζαμε αμάξι», είχε δηλώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια – Λίγα λόγια για το έργο…

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της.
Aφηγείται την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου μεταξύ της Εμμα, του συζύγου της Ρόμπερτ και του Τζέρι που είναι ο καλύτερος φίλος του Ρόμπερτ.

Καθώς το νήμα της ιστορίας ξετυλίγεται χρονολογικά αντίστροφα, το έργο ξεκινάει με την τελευταία συνάντηση των δυο πρώην παράνομων εραστών και σταδιακά γινόμαστε μάρτυρες όλου του χρονικού τις σχέσης τους: την αποκάλυψη της σχέσης από τον σύζυγο, της αντιπαράθεσης των δυο πρώην φίλων και του πρώτου παράνομου φιλιού που ξεκίνησε τον αέναο κύκλο της προδοσίας.

Στην διάρκεια εννέα σκηνών, μέσα από τις εξομολογήσεις τους αλλά κυρίως από τις σιωπές τους, τρεις άνθρωποι αναλογίζονται πόση αξία έχει η αλήθεια όταν αυτή απειλεί την εύθραυστη καθημερινή ισορροπία τους. Αξίζει κανείς να παλέψει για να διατηρήσει τις αυταπάτες του προκειμένου να μπορέσει να ζήσει; Και ποια τελικά είναι η βαρύτητα της προδοσίας όταν όλοι έχουν προδώσει και προδοθεί.

«Προδοσία» – Κοπή της πίτας για τους συντελεστές της παράστασης

Το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου οι συντελεστές της παράστασης βρέθηκαν νωρίτερα στο Θέατρο Βρετάνια προκειμένου να κόψουν την πίτα τους για το νέο έτος – Ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος βρέθηκε εκεί εξασφαλίζοντας σχετικά στιγμιότυπα…

«Προδοσία» – Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More