Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το αγαπημένο ζευγάρι! [pics]

Ο «Οιδίπους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, μια σύνθεση βασισμένη στον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία, παρουσιάζεται τον Ιούλιο σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής. Το βράδυ της Τρίτης 21 Ιουλίου, η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Βεάκειο Θέατρο και έπειτα θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε Κατράκειο Νίκαιας (22/7), Πετρούπολη (24/7), Παπάγου (25 &26/7) και Βύρωνα (31/7).

Στην παράσταση παίζουν οι: Μιχάλης Σαράντης, Μαρία Κεχαγιόγλου και Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης. Οι τρεις ηθοποιοί στήνουν ένα κρίσιμο «παιχνίδι» αναπαριστώντας τη διαδρομή του Οιδίποδα προς τη γνώση και την αντίσταση του ανθρώπου ώσπου να γνωρίσει ολοκληρωτικά τον εαυτό του. Σε ένα νεκρικό τοπίο λοιμού, ο Οιδίπους επιχειρεί να μάθει την αιτία της «αρρώστιας», από την οποία ο λαός του «νοσεί».

Στην επίσημη πρώτη του έργου το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου. Το ζευγάρι των ηθοποιών, σε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του μετά το lockdown, απόλαυσε του πρωταγωνιστές επί σκηνής και τους χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, έσπευσαν στα παρασκήνια να τους συγχαρούν και να ποζάρουν μαζί τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Αθηνά Μαξίμου-Δημήτρης Καραντζάς-Αιμίλιος Χειλάκης

Μιχάλης Σαράντης-Αθηνά Μαξίμου-Αιμίλιος Χειλάκης

Μαρία Κεχαγιόγλου-Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης-Μιχάλης Σαράντης

Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης-Μαρία Κεχαγιόγλου-Μιχάλης Σαράντης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More