Άκης Παυλόπουλος: Ανακοινώνει τον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό του και εξηγεί τι τον έκανε να αποχωρίσει από το “Ε”!

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της αποχώρησής του από το “Ε”, ο Ακης Παυλόπουλος θέλησε ο ίδιος σήμερα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εξηγήσει τους λόγους που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους με την διοίκηση του συγκεκριμένου καναλιού, όπως επίσης θέλησε ο ίδιος να ανακινώσει και το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Μέσα ,λοιπόν, από ανάρτησή του στο usay.gr βάζει τα πράγματα στην θέση τους! Ιδού τι λέει το κείμενο που ανέβασε νωρίτερα:

«Πολλοί συνάδελφοι είχαν την καλοσύνη να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να μάθουν τους λόγους της αποχώρησής μου από το «Ε» και το EXTRA. Είτε από επαγγελματικό ενδιαφέρον είτε γιατί απλά είμαστε φίλοι και νοιάστηκαν. Κάποιοι άλλοι, πάλι, άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να ρωτήσουν…
Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι αποφάσισα να ανακοινώσω στην διοίκηση του σταθμού την πρόθεσή μου να μην συνεχίσω τη συνεργασία μας στο «Ε» και το EXTRA γιατί ένοιωσα ότι ο κύκλος αυτός είχε κλείσει. Και όταν το αισθάνεσαι αυτό, είναι καλό να προχωράς μπροστά.
Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση και τους συναδέλφους στο Ε και το EXTRA παραμένουν και θα παραμείνουν άριστες. Άλλωστε, ζήσαμε πολλά μαζί.
Ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21.50 το βράδυ στο BLUE SKY στο δυναμικό του οποίου έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω από χθες.»

Read More

And More