Άκης Πετρετζίκης: Έγινε μπαμπάς αλλά δεν ντύνεται γαμπρός

Μια από τις σημαντικότερες και πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος πριν μερικές ημέρες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς στις 2 Ιουλίου και από εκείνη τη στιγμή βιώνουν μοναδικές στιγμές έχοντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Μάλιστα, η χαρά του Άκη Πετρετζίκη είναι τόσο μεγάλη που αποφάσισε – αν και δε το συνηθίζει – να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με την εγκυμονούσα σύντροφό του και από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Kαι μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της όμορφης Κωνσταντίνας και του γιου τους, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Read More

And More