Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει τον 1,5 έτους γιο του, Αχιλλέα να παίζει στα χιόνια

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Άκης Πετρετζίκης από την ημέρα που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον σεφ να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ, ενώ τον Ιούλιο του 2021 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αχιλλέας.

Ο γνωστός chef μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, ωστόσο, πάντα φροντίζει να αφιερώνει και χρόνο στην οικογένειά του και πλέον στα δύο παιδιά του.

Το πρωί της Δευτέρας 6/2, μετά από σύσταση της πολιτικής προστασίας να μείνει ο κόσμος στα σπίτια του λόγω της κακοκαιρίας, Μπάρμπαρα, ο Άκης Πετρετζίκης είχε την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και έτσι απόλαυσαν μαζί το χιόνι.

Ο τρυφερός μπαμπάς μαζί με τον γιο του βγήκαν στην αυλή του σπιτιού τους για να παίξουν, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα γλυκό στιγμιότυπο του Αχιλλέα.

Όπως θα δεις, ο μικρός ήταν ντυμένος με τα κατάλληλα ρούχα και καθισμένος στο χιόνι έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ.

«Μπορεί να είναι 4×4 αλλά του φόρεσα και χιονοκουβέρτα να μη γλιστράει… Αν αύριο είναι πάλι έτσι, θα τον δέσω στο έλκηθρο να με πάει δουλειά! Χο χο χο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άκης Πετρετζίκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Read More

And More