Άκης Πετρετζίκης: Η Εμινέ Ερντογάν του έστειλε τη συνταγή του χαλβά που έφαγαν Μητσοτάκης – Ερντογάν

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τον χαλβά με τα στραγάλια που απόλαυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με το πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Hurriet φιλοξενείται σχετικό θέμα με τίτλο «Σύμβολο ο χαλβάς», το οποίο αναφέρεται στη συζήτηση που έγινε στη χώρα μας για τον, σχετικά άγνωστο χαλβά στραγαλιού. Στο θέμα αυτό υπάρχουν φωτογραφίες της Εμινέ Ερντογάν και του σεφ Άκη Πετρετζίκη.

 

Μάλιστα, η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ έστειλε μέσω της τουρκικής προεδρίας βίντεο στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη με τη δική της συνταγή για τον χαλβά.

Με αφορμή αυτό το θέμα Μαρία Αναστασοπούλου, Μιχάλης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε βρήκαν χθες την ευκαιρία να κάνουν μία παραγγελία στον γνωστό σεφ.

«Άρη έχεις χαιρετίσματα από τον Άκη Πετρετζίκη», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Πες στον Άκη να μας φτιάξει αυτόν τον χαλβά τον στραγαλάτο», συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Το πρωί της Τετάρτης 16/3 μάλιστα, το πλατό του ΣΚΑΪ γέμισε από τους χαλβάδες α λα Εμινέ που έστειλε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή, αποδεχόμενος την πρόκληση που του απηύθυναν χθες οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές.

Read More

And More