Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Βίντεο από τον γάμο, τη βάπτιση του γιου τους και τη δεξίωση

Ιδιαίτερη μέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο σε κτήμα στο Κορωπί.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες μάλιστα οι τηλεοπτικές εκπομπές παρουσίαζαν συνεχώς νεότερα ρεπορτάζ, μιας και ο γνωστός σεφ κατάφερε κρατήσει την προσωπική του στιγμή μακριά από τα media. Και ενώ αρχικά διέρρευσε πως ο γάμος του Άκη και της Κωνσταντίνας θα γινόταν σε κτήμα στο Κορωπί, στη συνέχεια οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται κρυφά στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι τελικά που δεν επιβεβαιώθηκε, αφού ο γάμος μαζί με την βάφτιση του γιου τους έγινε στο Κορωπί, αλλά κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και όχι το πρωί, όπως είχε αρχικά ακουστεί (Δες εδώ τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν μαζί με τον γαμπρό)

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βίωσαν την διπλή αυτή χαρά του γάμου και της βάφτισης έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα πρόσωπα από τον στενό τους κύκλο. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, εκεί όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την ιδιαίτερη ημέρα της κοινής τους ζωής. Ο δημοφιλής σεφ στο τέλος της ημέρας ανέβασε στο Instagram σχετικά βίντεο.

Δες βίντεο από την βάφτιση του μικρού Αχιλλέα…

 Η είσοδος των νεόνυμφων στο γαμήλιο πάρτι…

Read More

And More