Άκης Πετρετζίκης: Μπήκε στο βιβλίο Guinness - Δες για ποιο λόγο!

Άκης Πετρετζίκης: Μπήκε στο βιβλίο Guinness – Δες για ποιο λόγο! | tlife.gr

Πριν μερικές μέρες, ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό challenge. Μαζί με την ομάδα του και περίπου 150 άτομα, κλήθηκε να φτιάξει όσα περισσότερα hamburgers μπορούσε σε διάστημα μιας ώρας. Και όχι απλά hamburgers, αλλά… υπερφουσκωμένα, καθώς θα έπρεπε να έχουν εννέα στρώσεις.

Ο δημοφιλής σεφ όχι απλά τα κατάφερε, αλλά κατέρριψε ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS, ετοιμάζοντας 3.378 hamburgers μέσα σε μόλις 60 λεπτά.

Τα hamburgers, στη συνέχεια, καταμετρήθηκαν από την επίσημη αντιπρόσωπο των GUINNESS WORLD RECORDS και στη συνέχεια προσφέρθηκαν μαζί με ένα παγωμένο αναψυκτικό στον κόσμο που βρισκόταν εκεί για να ενθαρρύνει και να στηρίξει την προσπάθειά αυτή.

«Όχι 1, όχι 2, αλλά… 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις χρειάστηκαν για να σπάσουμε σε 1 ώρα ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με όλα όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας!».

Συγχαρητήρια!

READ more