Άκης Πετρετζίκης: Όσα δήλωνε λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, για τη δημιουργία οικογένειας

Σαν βόμβα έσκασε μέσα στο Σαββατοκύριακο η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης πρόκειται να γίνει μπαμπάς. Την ευχάριστη είδηση έφερε στο φως για πρώτη φορά η εφημερίδα Realnews. Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της είδησης αυτής, ο γνωστός σεφ που προσπαθεί πάντα να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας ο ίδιος δημοσίευσε ένα instastory με ένα μικρό παιδάκι και ένα swipe up με μια συνταγή για μπαμπάδες επιβεβαιώνοντας με τον έμμεσο αυτό τρόπο την είδηση. (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την ευχάριστη είδηση)

Λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, ο Άκης Πετρετζίκης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αναφέροντας πόσο σημαντικό είναι αυτό για εκείνον.

“Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή από την οικογένεια. Για μένα προσωπικό δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την οικογένεια. Πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, να είσαι έτοιμος, να φτιάξεις τα πράγματα σύμφωνα με την οικογένειά σου. Όντως πρέπει να το ζήσεις και να δώσεις το 100% και όταν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Πρέπει να γίνει σωστά. Θα μου πεις η ζωή είναι περίεργη. Αλλιώς τα λογαριάζεις πολλές φορές και αλλιώς σου έρχονται. Στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τα παιδιά. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσω με το όλο θέμα” είχε πει ο Άκης Πετρετζίκης.

 

Read More

And More