Άκης Πετρετζίκης: Στηρίζει το “Μένουμε Σπίτι” και μαγειρεύει σε live streaming από την κουζίνα του! [video]

«Μένουμε σπίτι» είναι το μήνυμα των ημερών με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.

Αυτό φαίνεται πώς το έχει καταλάβει καλά ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας και βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, προκειμένου να προφυλαχθεί όσο μπορεί από το φονικό ιό, που έχει πάρει την μορφή πανδημίας στην χώρα μας.

Ωστόσο, ως λάτρης των social media, ο γοητευτικός chef δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις συνταγές τους, φωτογραφίες από τα λαχταριστά πιάτα που έχει επιμεληθεί ο ίδιος, αλλά και τις μυστικές του συμβουλές μαγειρικής.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, ο Άκης θέλησε να έχει μια πιο άμεση επαφή με τους θαυμαστές του κι έτσι, αφού ξύπνησε και πήρα το πρωινό του, αποφάσισε να κάνει ένα live στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Για πρώτη φορά, λοιπόν, παρουσίασε για πρώτη φορά τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού του, καταλήγοντας στη κουζίνα, όπου και έφτιαξε σε πραγματικό χρόνο τα δικά του pancakes.

Καρέ-καρέ παρουσίασε όλη τη διαδικασία παρασκευής τους, απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν online και στο τέλος τα απόλαυσε, λέγοντας: “Είναι τα καλύτερα pancakes που μπορείτε να κάνετε. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά. Συνταγή Πετρετζίκης, την έχω πατεντάρει. Είναι ότι πιο ωραίο υπάρχει σε pancake. Σε περίπτωση που τα φτιάξετε και μπορέσετε να αντισταθείτε ή να τα μοιραστείτε με άλλον, να μου το πείτε. Είναι συγκλονιστικά” , είπε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε προτάσεις για επόμενο… live cooking.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.facebook.com/akispetretzikisofficialpage/videos/232576467930870/

Read More

And More