Ακης Χ 2 του χρόνου στο Mega!

Τελικά όποιος επιμένει και όποιος περιμένει νικά! Και ο Ακης Πετρετζίκης δεν νίκησε απλά, αλλά… θριάμβευσε. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια ήθελε διακαώς να αναλάβει στο Mega την δική του μαγειρική εκπομπή, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν του έκαναν το χατίρι μιας και είχαμε πήξει στο… τσιγάρισμα και τώρα έφτασε η ώρα.

Οπως σου έχω ξανά γράψει η νέα τηλεοπτική χρονιά βρίσκει τον Ακη στο Mega με δική του, κατά δική του εκπομπή μιας και οι διοικούντες αποφάσισαν να αυτονομηθεί και να μην ανήκει πια στο δυναμικό της καθημερινής, πρωινής, ψυχαγωγικής τους εκπομπής.

Ετσι, μετά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ο οποίος αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, παίρνει κι αυτός το δισάκι του στον ώμο και ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι της γεύσης σε όλη την Ελλάδα. Η ολοκαίνουργια εκπομπή του Ακη θα έχει τον τίτλο , “Η Λίστα”, και προορίζεται για το prime-time του Mega, δηλαδή για την βραδινή του ζώνη και μάλιστα δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη παραγωγή να βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο βράδυ.

Οσο για τις καθημερινές; Ο Ακης συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Mega, μιας και κάθε μεσημέρι θα παρουσιάζει την δική του 45λεπτη εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται ή 1.00 με 2.00 ή 2.00 με 3.00 το μεσημέρι.

Read More

And More