Site icon TLIFE

Ακόμα ένα νέο πρόσωπο αρχίζει την… “Μουρμούρα”!

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς… Είναι ένας ηθοποιός που όλοι έχουμε λατρέψει, κυρίως αν τον έχουμε δει στο θέατρο ή σε βραδινές, σατιρικές παραστάσεις… Είναι ένας ηθοποιός ο οποίος εύκολα δεν το περνάει το κατώφλι της τηλεόρασης.

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά είπε να κάνει την έκπληξη! Ναι, ο Ακης Σακελλαρίου είναι γεγονός επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας. Ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση των ανθρώπων του Alpha και θα αρχίσει κι αυτός να… “μουρμουρίζει” εκτάκτως!

Ο Ακης εντάσσεται στην αγαπημένη σειρά του καναλιού της Κάντζας, όπου και θα υποδυθεί τον μπαμπά της Φωτεινής Αθερίδου. Ενα μπαμπά ,όμως, εντελώς διαφορετικό απ ΄όλους τους άλλους, μιας και πρόκειται για ένα μπαμπά… σκέτη λέρα!

Πως αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας μας; Ο μπαμπάς της Λένας της ζητά να τον φιλοξενήσουν, γιατί η μάνα της τον έδιωξε από το σπίτι, επειδή ανακάλυψε ότι έχει σχέση με μια Ρωσίδα. Ο Ανδρέας την πείθει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Λένα τον πιστεύει. Προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά στο τέλος καταλαβαίνει ότι η μάνα της είχε… χίλια δίκια!


© 2024 tlife.gr