Ακόμα μία αποχώρηση στον Alpha!

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει φέτος διάπλατα στον Alpha. Εχει ανοίξει διάπλατα και δεν λέει να μπει ένα τέλος στις αποχωρήσεις, παραιτήσεις, απολύσεις…

Ετσι, σήμερα έγινε γνωστό πως ακόμα μία αξιόλογη συνάδελφος αναγκάστηκε να φύγει από το κανάλι της Κάντζας. Ενα κορίτσι ευγενικό, χαμηλών τόνων και τελειομανής σε ότι έχει να κάνει με την δουλειά της, όχι δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό της εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου, “Πρωινή Ενημέρωση”.

Ο λόγος τόση ώρα για την Ανθή Βούλγαρη την οποία είχαμε όλοι μας γνωρίσει πριν από πέντε χρόνια όταν δούλευε και πάλι στο πλευρό του Σπύρου Χαριτάτου, ο οποίος εκείνη την εποχή μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο παρουσίαζαν το “10 με μία μαζί”.

Μάλιστα, αν κρίνουμε από τα σχόλια που θέλησε να κάνει η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η αποχώρηση αυτή ήταν κάτι που δεν επεδίωξε η ίδια, αλλά οι ιθύνοντες του καναλιού και της εκπομπής.

Και για του λόγου το αληθές, ιδού το τι ακριβώς είπε γι ΄αυτό το ξαφνικό φινάλε της συνεργασίας της με το “Πρωινή Ενημέρωση”:

“…Σας ενημερώνω ότι η συνεργασία μου με την εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” στον Alpha σταματάει. Η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό ήταν άριστη σε αντίθεση με τους ιθύνοντες της εκπομπής οι οποίοι δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό ούτε στην εργασία μου αλλά ούτε και στο πρόσωπό μου. Δεν θα προβώ σε χαρακτηρισμούς διότι διαθέτω ήθος το οποίο μάλλον σπανίζει στις μέρες μας…”

Read More

And More