Ακομπλεξάριστη η Gigi Hadid! Έσπασε το τακούνι της και περπάτησε ξυπόλυτη στην πασαρέλα!

Συμβαίνουν και αυτά τελικά. Η καλλονή Gigi Hadid βρέθηκε στην πασαρέλα για το fashion show του Marc Jacobs στο Park Avenue Armory για την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Βλέπεις την ώρα που έκανε πασαρέλα, έσπασε το τακούνι της και αναγκάστηκε να περπατήσει … ξυπόλητη.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή του show, η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ψηλές κάλτσες και mules, αλλά το σπασμένο τακούνι της ήταν η αιτία για να τα βγάλει και να περπατήσει στο catwalk… με γυμνά πόδια!

Η συγκεκριμένη ξυπόλητη εμφάνιση, μάλιστα, δεν ήταν μέρος του show< όπως αποκάλυψε στα social media και η στυλίστρια Katie Grand ανεβάζοντας ένα video και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα υπάρχει μια μικρή ιστορία πίσω από αυτό το video. Στην έναρξη της επίδειξης του Marc Jacobs έσπασε το τακούνι από το παπούτσι της Gigi Hadid –αν την δείτε στην αρχή του Show φορούσε λεπτέ ψηλές ασημένιες κάλτσες και δερμάτινα mules, και μετά το ατύχημα δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παρά να τα βγάλει και να περπατήσει ξυπόλητη και φυσική στην πασαρέλα».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη φορά που η Gigi Hadid είχε ένα παρόμοιο ατύχημα το 2017 στο show της Anna Sui. Ωστόσο εκεί είχε τη βοήθεια της μικρότερης αδελφής της Bella Hadid.

Φωτογραφία: Getty Images

Read More

And More