Άκουσε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Onirama!

O Θοδωρής Μαραντίνης μας “βασάνισε” πολύ τις προηγούμενες μέρες βάζοντάς μας στην διαδικασία να απαντήσουμε στην ερώτηση “τι είναι αγάπη”. Δες εδώ!Ο λόγος που το έκανε ήταν το νέο τραγούδι των Onirama με τον ομώνυμο τίτλο το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που διατηρεί την rock και ανεβαστική διάθεση του δυναμικού συγκροτήματος αλλά έχει διαφορετικό ήχο από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Σε στίχους και μουσική του Θοδωρή που σημαίνει έχει την αισιοδοξία και την ενέργεια που έχουν όλα τα κομμάτια τους.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου!

Στόχος του να οπτικοποιηθεί το συναίσθημα της αγάπης μέσα από έντονες, ρομαντικές εικόνες που εμπλουτίζονται με τη φωνή της μικρής Δανάης Παπακωνσταντίνου προσθέτοντας μία πινελιά παιδικής αθωότητας.

Όσοι βρεθούν στο grand finale του The Ace Of Hearts Tour θα έχουν και την ευκαιρία να το απολαύσουν live αφού οι Onirama θα είναι εκεί! Το αγαπημένο συγκρότημα επενέρχεται στον τελευταίο σταθμό της επιτυχημένης περιοδείας για την οποία ο Σάκης Ρουβάς και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γιος του Nicola Sarkozy θα παίξει μουσική στην συναυλία του Σάκη Ρουβά!

Δούκισσα Νομικού: Η έκπληξη που ετοιμάζει με τον Σάκη Ρουβά!

Σάκης Ρουβάς: Με grand finale και πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το The Ace Of Hearts Tour!

Read More

And More