Ακυρώνουν τις συναυλίες τους οι U2!

Ακυρώνουν τις συναυλίες τους οι U2! | tlife.gr

Ακυρώθηκε, τελικά η περιοδεία των U2 στη Βόρεια Αμερική, εξαιτίας του τραυματισμού που είχε ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Μπόνο την περασμένη Παρασκευή.

Το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει 16 συναυλίες σε Αμερική και Καναδά, που θα ξεκινούσαν την επόμενη εβδομάδα, αλλά και την παρθενική του εμφάνιση στο θρυλικό φεστιβάλ του Glastonbury, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου. Όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το συγκρότημα, οι συναυλίες θα προγραμματιστούν για το 2011.

Ο Μπόνο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια πρόβας του για τις συναυλίες και έκανε χειρουργική επέμβαση στο Μόναχο. «Ο Μπόνο έπαθε μερική παράλυση στο κάτω άκρο λόγω συμπίεσης του ισχυακού νεύρου», λέει ο νευροχειρούρχος Γιοργκ Τον που τον εγχείρησε.

«Πονούσε πάρα πολύ και η εγχείρηση ήταν ο μόνος τρόπος να αποφύγει την ολική παράλυση. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. Βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο μήνες για να γίνει εντελώς καλά», προσθέτει ο Τονγκ. Από τη μεριά του, ο μάνατζερ των U2 λέει ότι ο Μπόνο είναι στενοχωρημένος που ακυρώθηκαν τα σχέδια του συγκροτήματος.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν νέα για το μέλλον της συναυλίας των U2 στην Αθήνα. Λέτε, τελικά, να ακυρωθεί και η εμφάνιση του στη χώρα μας;

READ more