Ακυρώθηκε η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Ηλία, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό!

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού που περίμεναν πώς και πώς στην Ηλεία, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, δεν έγινε ποτέ. Όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, Θανάσης Παπαγεωργίου, η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή που επρόκειτο να γίνει στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας, ακυρώθηκε, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

“Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Αργυρό, ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρουτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά..!!”, αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Νωρίτερα την Πέμπτη με άλλη ανακοίνωση είχε γίνει γνωστό πως με επιλογή της ανερχόμενης Λένας Ζευγαρά, ματαιώθηκαν όλες οι εμφανίσεις της λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού και έτσι δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή 14 Αυγούστου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας.

Στην περίπτωση της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταγγελίες πολιτών έφτασαν σε αθηναϊκά ΜΜΕ που με τη σειρά τους έθεσαν το θέμα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς τοποθετήθηκε στο θέμα και ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως “… καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί…”.

Από νωρίς το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου -όταν το θέμα είχε ήδη λάβει διαστάσεις – έξω από τον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας βρίσκονταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος, και αστυνομικοί, όπου τελικά αποφασίστηκε η ματαίωση της συναυλίας, λόγω μέτρων.

Πηγή: newsit

Read More

And More