Τα 8 πιο τρελά φρύδια που έχουν γίνει viral στο instagram

Όλες αυτές τις δεκαετίες τα φρύδια υπάκουαν σε συγκεκριμένα trends. Κάπως έτσι περάσαμε από την πολύ λεπτή γραμμή και τα φρύδια της Clara Bow στα παχιά, πυκνά και… bushy φρύδια της Cara Delevingne. Μέχρι πριν από λίγο καιρό που ο κόσμος του internet έπαθε παροξυσμό και άρχισε να ζωγραφίζει στα φρύδια από λουλούδια μέχρι… πούπουλα! Αν παρακαλοθείς στοιχειωδώς τα social θα έχεις παρατηρήσει όλη αυτή την τρέλα που υπάρχει τώρα! Αν όχι, be my guest!

Φρύδι και… φτερό!

Όλα ξεκίνησαν περίπου τρεις εβδομάδες πριν όταν μια beauty blogger- instagrammer, η Stella Sironen, χώρισε τα φρύδια της στη μέση και δημιούργησε ένα σχήμα φρυδιών που μιμούνταν το φτερό. Την ίδια μέρα κιόλας, η συγκεκριμένη photo έγινε viral και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ιστορία την οποία μπορείς να δεις παρακάτω…

Συρματόπλεγμα

Τα φρύδια που παραπέμπουν σε συρματόπλεγμα είναι το δεύτερο αμέσως κρούσμα που είδαμε να γίνεται viral. Πρόκειται για φρύδια που πηγαίνουν προς τα πάνω και προς τα κάτω και μιμούνται το συρματόπλεγμα. Φυσικά και δεν πρόκειται να το υιοθετήσει κανείς στα σοβαρά. Φυσικά και πρόκειται για έναν τρόπο να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου και followers στο instagram σου!

Παγώνια

Η ίδια makeup artist που δημιούργησε την τάση του feather brow έκανε και αυτό πάνω από τα μάτια της, διακομοδώντας την κατάσταση και επί της ουσίας τον ίδιο της τον εαυτό.

Φρύδια… on fire

Αν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι του eyebrow art (κατά το nail art ή/και το lip art) υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις. Μπορείς, ας πούμε, να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά, να προσθέσεις κόκκινη σκιά και να υιοθετήσεις το eyebrow trend των… πυρακτομένων φρυδιών.

Πούλιες

Με έμπνευση από το red carpet! Αν θέλεις να σετάρεις φρύδια και φόρεμα στο ίδιο look αυτό το sequin eyebrow trend μπορεί να σε εμπνεύσει. Απλώς αστειευόμαστε, καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ακόμη ινσταγκραμική τρέλα. Στο κάτω- κάτω, αυτό το post πρόκειται για το χαλαρό χάζι του Σαββατοκύριακού σου, και φυσικά προς την beauty ενημέρωσή σου για όσα συμβαίνουν ΤΩΡΑ στον κόσμο της ομορφιάς.

Παράλληλες γραμμές

Θα σκεφτόσουν ποτέ να κάνεις skip το eyeliner που απλώνεις στα μάτια σου για ένα τέτοιο μακιγιάζ; Μια άλλη makeup artist, η Alexa Link που μετρά 30.000 followers στο instagram θα το έκανε.

Spring has sprung φρύδια

Μια άλλη makeup artist, η Ivka εμπνεύστηκε από την φύση και αποφάσισε να ντύσει τα φρύδια της με αποξηραμένα λουλούδια τα οποία τοποθετούνταν άλλοτε περιμετρικά του ματιού και άλλοτε κατά μήκος των φρυδιών.

Glitter

To glitter είναι ίσως η πιο… κομψή επιλογή που μπορείς να υιοθετήσεις στα φρύδια σου, αν υποθέσουμε ότι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάτι με αυτά! Μια άλλη ιδέα από μια άλλη makeup artist του instagram που καταχειροκροτήθηκε από την κοινότητα των instagrammers παύλα makeup addicts!

Ας σοβαρευτούμε! Είναι διαφορετικό πράγμα να θες να έχεις όμορφα, παχιά ή περιποιημένα φρύδια (δεν ταιριάζουν σε όλες μας τα φρύδια της Cara) και άλλο να κάνεις στα φρύδια σου παγώνια, καρδούλες κι αστεράκια για να τραβήξεις την προσοχή. Για την πρώτη περίπτωση, λοιπόν, σου έχουμε μερικές πολύ καλές ιδέες:

1.Κάνε κλικ εδώ για να δεις μάσκαρα, gel, σκιές, μολύβια και όλα εκείνα τα προϊόντα για τέλεια φρύδια αλλά και ποιο κάνει τι.

2. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα για το microblading φρυδιών, aka την ολοκαίνουργια τεχνική για το tattoo φρυδιών.

Read More

And More