Αλ. Παλαιολόγου: οι κρίσεις πανικού και πώς τις ξεπέρασε!

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περίοδο που γύριζε την τηλεοπτική σειρά “Φιλί ζωής” μίλησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο ένθετο Thema People του Πρώτου Θέματος.

“Υπήρξε μια εποχή όπου το “σύστημα” είχε υπερφορτώσει και πάθαινα κρίσεις πανικού. Είχα μπλοκάρει τόσο που είχα συνεχώς ταχυκαρδίες, εφιδρώσεις και δεν επικοινωνούσα καλά με τους γύρω μου. Αισθανόμουν ότι δεν είμαι καλά, γι΄αυτό κάθε βράδυ μόλις τελείωνα τα γυρίσματα για το “Φιλί ζωής” κατέληγα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί με είχαν μάθει. Κάποιο πρωί με βλέπει ο Φίλιππος Σοφιανός σε αυτά τα χάλια και με στέλνει σ’ έναν ψυχίατρο, ο οποίος μου έδωσε μια αγωγή και σιγά-σιγά επανήλθα. Έκτοτε, είδα πολύ κόσμο να καταρρέει από πανικό και μάλιστα να μη γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που του συμβαίνει”.

Εξίσου μεγάλο σοκ για την ίδια θεωρεί ότι ήταν η δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Γιάννη Πάριο: “Δεν έχω δώσει τροφή για πρωτοσέλιδα και gossip. Μόνο μια περίοδο της ζωής μου ασχολήθηκαν τα περιοδικά με τα προσωπικά μου, αλλά αυτή μάλλον έφτανε. Έπαθα σοκ! Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναζήσει…. λόγω της απειρίας μου στον χειρισμό των media ομολογώ ότι έχασα την ψυχική μου ισορροπία. Είναι δύσκολο να σε βλέπεις επί σειρά εβδομάδων “κρεμασμένη” στα περίπτερα. Υπάρχει και μια οικογένεια πίσω σου, η οποία δεν μπορεί να ανοίγει καθημερινά την τηλεόραση και να ακούει ανακρίβειες. Ευτυχώς για εμένα, οι δικοί μου ήταν δίπλα μου εκείνη τη δύσκολη περίοδο. Το να βγαίνεις, πάντως, από το σπίτι σου και να πετάγεται ένας παπαράτσο μέσα από τον θέμνο είναι πραγματικά εφιαλτικό”.

Read More

And More