Αλ. Παρθένης – Κ. Θάνου: To love story και το μονόπετρο της πρότασης γάμου!

Αλέξανδρος Παρθένης – Κατερίνα Θάνου: Η είδηση του γάμου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αφού τόσο η ολυμπιονίκης όσο και ο γνωστός ηθοποιός – μοντέλο θέλησαν να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Παρόλο που οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις στο παρελθόν και είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως είναι μαζί, καμία από τις δυο πλευρές δεν το είχε επιβεβαιώσει.

Πώς ξεκίνησε αυτή η σχέση όμως… Οι δυο τους, ξεκίνησαν να κάνουν αρχικά παρέα και μάλιστα ο Αλέξανδρος στάθηκε στο πλευρό του της Κατερίνας και στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Όπως όλα έδειξαν η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έρωτα κι έτσι οι δυο τους είναι μαζί πάνω από πέντε μήνες.

Δες βίντεο από κοινή τους εμφάνιση τον Οκτώβρη

To Τlife πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες από μια βόλτα της Κατερίνας Θάνου, στη Γλυφάδα πηγαίνοντας στο μαγαζί που εργάζεται ο καλός της!

Το σημαντικό της σημείο της φωτογραφίας που πρέπει να σταθούμε, είναι το μονόπετρο στο χέρι της! Πράγμα που σημαίνει πως η πρόταση είχε γίνει αρκετές μέρες πριν τις γιορτές.

Λιγο καιρό πριν μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως έχει στο μυαλό της την οικογένεια και το ρόλο της μητέρας. Πάντα τον είχε. Ακόμα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, είχε πει πως σκέφτεται.

Kι έτσι ήρθε και η αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα “Εστία” την Τρίτη 10/1: “Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλέφωνα του ζευγαριού έχουν πάρει φωτιά από χθες, αλλά οι ίδιοι αρνούνται να δώσουν κάποια απάντηση. Ωστόσο το TLIFE μίλησε με τη θεία της Κατερίνας, αδερφή του πατέρα της Λάμπρου κι επιβεβαίωσε το νέο, δίχως να θέλει να μιλήσει περισσότερο.

Το TLIFE επικοινώνησε και με τα γραφεία της εφημερίδας “Εστία”, όπου μας ενημέρωσαν πως η αγγελία γάμου είναι από το γνωστό ζευγάρι, το οποίο έστειλε μέσω mail την ανακοίνωση για τη δημοσίευση. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να κάνουν τον γάμο τους σε κλειστό κύκλο.

Η ώρα η καλή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164