Άλεκ Μπάλντουιν: Η σύζυγός του, Χιλάρια αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια Μπάλντουιν, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το έβδομο παιδί της.

Μόλις λίγους μήνες μετά το τραγικό περιστατικό με τον πυροβολισμό και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rush».

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωστοποίησε την είδηση μέσω του περιοδικό People με γραπτή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν: «Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο».

Η 38χρονη σύζυγος του ηθοποιού, την Δευτέρα 10/5 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένουν.

«Πάντα ήταν διασκεδαστικό και σημαντικό για μένα να μαθαίνω το φύλο του παιδιού, αν και όσο μεγαλώνω και μαθαίνω, θέλω να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά τώρα” γράφει στη λεζάντα. “Τι θα κάνει το μωρό μας ένα αγαπητό, ολοκληρωμένο άτομο. Τι έχει σημασία. Τι θα το κάνει να νιώθει ελεύθερο, περήφανο και ότι το βλέπουν;”, γράφει και προσθέτει πως “ίσως τίποτα που μπορούμε να προσδιορίσουμε. Μπορούμε μόνο να καθοδηγήσουμε, να ενθαρρύνουμε το πνεύμα του, να ακούσουμε, τα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να μάθουμε από αυτές, όσο παρακολουθούμε το δικό τους ταξίδι. Μπορούμε να παρέχουμε μια καλή ζωή όσο μπορούμε αλλά τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το μωρό μας για να ανακαλύψει τον δικό του, μοναδικό εαυτό»a.

Τέλος, η Hilaria έγραψε ότι “μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας και συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω μεγάλη χαρά να βλέπω αυτά τα παιδιά που είναι γεμάτα με αγάπη και την πιο απλή, ευγενική σοφία. Το να ακούω να μοιράζονται τις λέξεις τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στη ζωή μου. Τιμήστε μαζί μου αυτόν τον ολοκληρωμένο ανεξάρτητο άνθρωπο που μεγαλώνει μέσα μου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Read More

And More