Άλεκ Μπάλντουιν: Με πατερίτσα σε δρόμο της Νέας Υόρκης – Φωτογραφίες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες με τον Άλεκ Μπάλντουιν, στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του.

Ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, υποβοηθούμενος από μία πατερίτσα ενώ φαίνεται ιδιαίτερα εξαντλημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, αλλά και με ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές μέρες η σύζυγός του, Χιλάρια Μπάλντουιν ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση στο ισχίο του, η οποία ήταν απαραίτητο να γίνει.

Η Χιλάρια Μπάλντουιν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε δημοσιεύει μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου.

«Ο Άλεκ απέκτησε ένα νέο ισχίο σήμερα… ήταν απαραίτητο εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί… ως σύντροφός σου και καθώς αναρρώνεις, θέλω πάρα πολύ να αφήσεις πίσω σου αυτό το πολύ έντονο κεφάλαιο του χρόνιου πόνου και να βελτιώσεις την ποιότητας της ζωής σου» πρόσθεσε η Χιλάρια ευχαριστώντας παράλληλα τους γιατρούς, το προσωπικό και «άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους που τόσο γενναιόδωρα τον οδηγούν με ασφάλεια μέσα από αυτό», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Read More

And More