Άλεκ Μπάλντουιν: Πώς ο ηθοποιός σκότωσε κατα λάθος την Χαλίνα Χάτσινς – Στο T-live βαλλιστικός αναλυτής

Τον γύρο του κόσμου κάνει από τα ξημερώματα η τραγική είδηση με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος σκότωσε κατά λάθος μία γυναίκα και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Rust.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, σήμερα το μεσημέρι φιλοξένησε στην εκπομπή της T-Live τον βαλλιστικό αναλυτή Γιώργο Ραυτογιάννη, ο οποίος έδωσε κάποιες πιθανές εκδοχές του τι μπορεί να συνέβη.

Αρχικά στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι έγιναν ερωτήσεις από τις Αρχές στον Άλεκ Μπαλντουιν ερωτήσεις και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίαςνα αναφέρει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μάλιστα ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της οπλοκατοχής και στο παρελθόν είχε γράψει στο twitter,  μετά τον πυροβολισμό ανθρώπου από αστυνομικό, «πως να νιώθει άραγε κάποιος που σκοτώνει έναν άνθρωπο κατα λάθος».

Ο βαλλιστικός αναλυτής της εκπομπής έδωσε τα πιθανά σενάρια του τι μπορεί να πήγε λάθος με το όπλο του πρωταγωνιστή εξηγώντας τις διαφορές και τις λειτουργίες των σύγχρονων όπλων με τα παλαιότερα.

Read More

And More