Άλεκ Μπάλντουιν: Σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς – Οι πρώτες εικόνες

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στα γυρίσματα της ταινίας Rust στο Μεξικό. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Alec Baldwin πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη.

Η είδηση έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, ενώ στα διεθνή  ΜΜΕ αναρτήθηκαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον Άλεκ Μπάλντουιν στον τόπο της τραγωδίας, ράκος ψυχολογικά, να κλαίει καθώς συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί.

Στη μια από τις φωτογραφίες, ο Άλεκ Μπάλντουιν φαίνεται να μιλά, συντετριμμένος, στο κινητό του και στη δεύτερη είναι διπλωμένος στην άκρη του δρόμου.

 

Την ώρα που τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες ενδεχομένως ο ηθοποιός να μην είχε μάθει ακόμη ότι από τον πυροβολισμό του η Χαλίνα Χάτσινς είχει χάσει τη ζωή της. Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, στο Αλαμπουκέρκι, όπου υπέκυψε στα τραυματά της. Ο Τζόελ Σούζα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στην Εντατική του νοσοκομείου Christus St Vincent της Σάντα Φε.

Λέγεται πως το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε. Κανείς δεν ξέρει, όμως, γιατί σε αυτό είχαν τοποθετηθεί πραγματικές σφαίρες και όχι άσφαιρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες.

Να αναφέρουμε πως για την ώρα δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη.

Διάβασε επίσης εδώ:

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια είναι η Χαλίνα Χάτσινς, η γυναίκα που σκότωσε κατά λάθος στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Read More

And More