Άλεκ Μπάλντουιν: Σπάει τη σιωπή του on camera μετά την τραγωδία με τη Χαλίνα Χάτσινς – Τέλος τα γυρίσματα του Rust

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, τα γυρίσματα του Rust σταματούν.

Οι παπαράτσι κυνηγούσαν συνεχώς για μία δήλωση τον διάσημο ηθοποιό, μέχρι που εκείνος, στη μέση του δρόμου αποφάσισε να δώσει συνέντευξη, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό» είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν, που έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τις 21 Οκτωβρίου

 «Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Την προηγούμενη ημέρα είχαμε βγει για φαγητό» δήλωσε λίγο αργότερα ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Δες το βίντεο:

Το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί νωρίτερα για… σκοποβολή σε κουτάκια μπύρας;

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος The Wrap μετέδωσε, επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στα γυρίσματα, ότι κάποια μέλη της κινηματογραφικής ομάδας χρησιμοποίησαν το εν λόγω ρεβόλβερ για να πυροβολήσουν, με αληθινές σφαίρες, κουτάκια μπίρας λίγες ώρες πριν το πάρει στα χέρια του ο Μπάλντουιν. Η 24χρονη Γκουτιέρες Ριντ «δεν είδε ποτέ κανέναν να πυροβολεί με αληθινές σφαίρες με αυτά τα όπλα και δεν θα το επέτρεπε ποτέ», συνεχίζει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Τζέισον Μπόουλς.

Στις ταινίες ο οπλουργός είναι υπεύθυνος για τα όπλα που χρησιμοποιούνται σε διάφορες σκηνές και πρέπει να διασφαλίζει ότι δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς. Τα πυροβόλα όπλα υποτίθεται ότι θα πρέπει να κλειδώνονται όταν δεν χρησιμοποιούνται.

«Τα όπλα ήταν κλειδωμένα τη νύχτα και κατά τη διάρκεια των γευμάτων», υποστηρίζει η Γκουτιέρες Ριντ.

Read More

And More