Άλεκ Μπάλντουιν: Τα αρνητικά σχόλια για την 26χρονη κόρη του που έκανε λίφτινγκ – Φωτογραφίες

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως η σύζυγός τους Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, είναι και πάλι έγκυος, περιμένοντας το έβδομο παιδί τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από τα social media, μετά το τραγικό περιστατικό με τον πυροβολισμό και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χάλινα Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου του 2021, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, μία ακόμη είδηση που αφορά την οικογένεια του  Άλεκ Μπάλντουιν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η κόρη του ηθοποιού, Άιρλαντ Μπάλντουιν έκανε λίφτινγκ με τους χρήστες των social media να την κρίνουν αρνητικά για αυτή την επέμβαση λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Η 26χρονη καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία έχει επιδέσμους γύρω από το κεφάλι της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Άιρλαντ έκανε μία επέμβαση για την εξάλειψη των λιποκυττάρων στο πρόσωπο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλους στην αρχή ανησύχησαν, ωστόσο, μετά την αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση, η ίδια δέχτηκε έναν καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ireland (@irelandbasingerbaldwin)

«Ήσουν τέλεια. Γιατί να αλλάξεις;» σχολίασε ένας από τους ακόλουθούς της, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Αυτό είναι γελοίο» .

«Πολύ νέα για να το κάνεις αυτό! … Γιατί ? Το πρόσωπό σου είναι όμορφο όπως είναι !!!!» έγραψε τέλος, ένας από τους φαν της Άιρλαντ Μπάλντουιν.

Η Άιρλαντ Μπάλντουιν είναι η κόρη που απέκτησε ο Άλεκ Μπάλντουιν από τον γάμο του με την ηθοποιό Κιμ Μπέισινγκερ, με την οποία έχουν χωρίσει από το 2002.

 

Read More

And More