Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς τη στιγμή που πυροβολήθηκε από τον ηθοποιό

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό γεγονός πως ο Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας του ταινίας στο Μεξικό, πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον σκηνοθέτη.

Πριν από λίγες ώρες, οι Los Angeles Times δημοσίευσαν τα τελευταία λόγια της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, μετά από συνεντεύξεις με 14 μέλη του πληρώματος, emails και μηνύματα.

Ο διάσημος ηθοποιός προετοιμαζόταν για μια σκηνή ανταλλαγής πυροβολισμών μέσα σε μία εκκλησία, φροντίζοντας πως η κάμερα θα είχε τις σωστές γωνίες λήψεις, υποστήριξε η εφημερίδα. «Επομένως, υποθέτω πως θα το βγάλω, θα το τραβήξω και θα κάνει ‘Μπανγκ’», είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν καθώς έπιασε το όπλο, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν γεμάτο με ψεύτικες σφαίρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halyna Hutchins (@halynahutchins)

Αντίθετα, το όπλο περιείχε μια πραγματική σφαίρα, η οποία τραυμάτισε την Χάτσινς, κάνοντάς την να παραπατήσει προς τα πίσω, πέφτοντας στην αγκαλιά του ηλεκτρολόγου στο σετ, καθώς το αίμα έτρεχε από το στήθος της. Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από την ίδια σφαίρα, έπεσε πίσω στο έδαφος. «Τι ήταν αυτό; Αυτό καίει» φώναξε ο Σόουζα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τότε ο Άλεκ Μπάλντουιν άφησε το όπλο κάτω και είπε επανειλημμένα: «Τι στο διάολο έγινε;. «Γιατροί!» κάποιος φώναξε εν μέσω πανδαιμόνιου, καθώς τα μέλη του πληρώματος έσπευσαν στην τραυματισμένη Χάτσινς. Ένας από αυτούς, την κοίταξε στα μάτια και είπε: «Όχι, αυτό δεν ήταν καλό» αναφέρουν οι LA Times ενώ μέσα σε λίγες ώρες, ήταν νεκρή.

Read More

And More