Αλέκα Καμηλά: Η αποκαλυπτική φωτογράφιση και και όσα λέει για την επιστροφή στις ΗΠΑ!

Η Αλέκα Καμηλά είχε μια πολύ ξεχωριστή χρονιά. Μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην μικρή οθόνη μας και δεν κρύβει ότι στην αρχή ξένιζε και την ίδια και τον σύζυγό της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, η εικόνα της στο μαγικό κουτί. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People για τις εντυπώσεις που της άφησε αυτή η χρονιά ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται ή όχι να επιστρέψει κάποια στιγμή στις Η.Π.Α. όπου ζούσε μέχρι πρόσφατα με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά Αντρέι, Μίλα και Μάξιμο.

Περιμένεις πώς και πώς να ξεκουραστείς έπειτα από μια απαιτητική σεζόν;

Δεν θα έλεγα πως ήταν απαιτητική, αλλά διαφορετική. Και αυτό γιατί είχα συνηθίσει να περνάω αλλιώς τους χειμώνες μου. Περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι, για να πω και εγώ αυτό που τόσα χρόνια άκουγα από τους άλλους: «Αχ, θα ξεκουραστώ».

Βλέπεις την εκπομπή μετά;

Στην αρχή ναι, από το site του Alpha. Τις έβλεπα, γιατί αρχικά με ενδιέφερε το πώς είμαι, η εικόνα μου. Επειδή είχα χρόνια να κάνω τηλεόραση, με ξένιζε η εικόνα μου. Αρχικά παρατηρούσα τις γκριμάτσες μου, τον τρόπο που μιλάω, το πώς κάθομαι. Και εντόπιζα «κουσούρια». Στη συνέχεια, συγκεντρωνόμουν σε αυτά που λέω. Πλέον έχω χαλαρώσει, αισθάνομαι καλά.

Έχει τύχει να δεις εκπομπή παρέα με τον Πέτζα;

Όχι, μαζί δεν έχει τύχει να τη δούμε. Με παρακολουθούσε, όμως, τον πρώτο καιρό, γιατί ήταν και για εκείνον περίεργο να με βλέπει στην τηλεόραση.

Σου έχει κάνει παρατηρήσεις;

Για την εικόνα μου όχι, αφού δεν είναι και γνώστης. Ως απλός τηλεθεατής, μου είχε κάνει κάποια σχόλια του τύπου «εκεί σαν να βαρέθηκα» ή «εκείνο δεν μου άρεσε». Στην πορεία, από το λίγο που βλέπει, γιατί και εκείνος έχει δουλειά εκείνη την ώρα, διαπίστωσε πως του άρεσα περισσότερο, με βρίσκει πιο χαλαρή, να πατάω πιο δυνατά στα πόδια μου.

Τα παιδιά σου σε βλέπουν στην τηλεόραση;

Στην αρχή, ναι. Αλλά τώρα βαριούνται, δεν τους αφορά και η εκπομπή, λόγω θεμάτων. Δεν το είδαν με καλό μάτι, γιατί ξαφνικά έφυγε η μαμά από το σπίτι. Βέβαια, τις ώρες που λείπουν εκείνα λείπω κι εγώ. Στα μισά της χρονιάς με ρώτησε ο γιος μου «πότε θα τελειώσει αυτή η χαζοεκπομπή; Θα την κάνεις και του χρόνου;». Του απάντησα πως μου αρέσει αυτό που κάνω και του είπα πως, ούτως ή άλλως, τις ώρες που λείπω δεν είναι εδώ. «Θέλω να ξέρω πως είσαι σπίτι» μου απάντησε με τη σειρά του. Έτσι έχει συνηθίσει. Η κόρη μου ίσως και να το συζητάει με τις φίλες της: «Α, η μαμά μου είναι στην τηλεόραση». Το αγόρι έχει πάντα μια άλλη οπτική για τη μαμά του. Προσέχει τι θα φορέσω, αν είναι να πάμε κάπου με τον μπαμπά. Μου λέει μάλιστα «Α, έτσι θα βγεις;».

Ο Πέτζα, στη συνέντευξη που είχαμε κάνει, είπε πως, αν έχει μια πρόταση από τις ΗΠΑ για να στήσει τη νέα καριέρα του, θα ήθελε να επιστρέψει. Και μάλιστα, όχι μόνος του… Πώς το σκέφτεσαι εσύ;

Ο Πέτζα έχει προτάσεις κάθε χρόνο από τότε που σταμάτησε. Και προσπαθεί να τα βάλει όλα κάτω, να δει ποιο είναι το καλύτερο βήμα για εκείνον. Αυτή τη στιγμή είναι «πρεσβευτής του NBA» και για αυτό κάνει ταξίδια σε όλη την υφήλιο, για να προωθεί το αμερικάνικο μπάσκετ. Το έχουμε συζητήσει και, ούτως ή άλλως, από την ώρα που ήρθαμε είμαστε με το ένα πόδι στις ΗΠΑ. Και για τα παιδιά μας μπορεί να χρειαστεί να πάμε, αν θελήσουν να κάνουν κάτι εκεί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Αισθανόμαστε πολίτες του κόσμου. Μπορούμε να ζούμε παντού, τα παιδιά μας προσαρμόζονται παντού, πια. Από μικρά ταξιδεύουν, κάνουν υπερατλαντικά ταξίδια. Το πιο σημαντικό είναι πως και οι πέντε λειτουργούμε σαν ομάδα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More