Αλέκα Καμηλά: Η ζωή στις Η.Π.Α, τα παιδιά της και η ζήλεια στον γάμο!

Ύστερα από εννιά χρόνια απουσίας η Αλέκα Καμηλά αποκαλύπτει στη Σοφία Τουντούρη και στο Adore, γιατί αποφάσισαν να εγκατασταθούν με την οικογένειά της μόνιμα στην Αθήνα, τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στον Πέτζα και πώς η ίδια βιώνει τη μητρότητα. Όσο για τη λάμψη και την προβολή της σόουμπιζ; Μάλλον δεν την απασχολούν. Άλλωστε, δεν συγκρίνονται με τίποτα με τη λάμψη που έχει το χαμόγελό της όταν μιλά για τα τρία υπέροχα παιδιά της. Κι αυτή η λάμψη κρατάει για πάντα, σε αντίθεση με την άλλη…

Κι όμως, ενώ λείπετε, όλα αυτά τα χρόνια πάντα βλέπουμε της φωτογραφίες από προσωπικές σας στιγμές με τα παιδιά στα περιοδικά. Αυτό δείχνει ότι ως ζευγάρι ενδιαφέρετε…
Πάντα πίστευα ότι αυτό γίνεται για να γεμίζουν οι σελίδες των περιοδικών και να ικανοποιούνται τα κενά φύλλα, δεν πίστευα ποτέ ότι απασχολώ. Ίσως είχαν καιρό να μας δουν.

Σας ενόχλησε ποτέ αυτό;
Όχι, δεν με ενόχλησε ποτέ. Λίγο με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες των παιδιών μου γιατί αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο.

Πώς είναι όλα αυτά τα χρόνια να μοιράζεις το χρόνο σου μεταξύ Θεσσαλονίκης, Αθήνας και ΗΠΑ;
Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Γιατί τους χειμώνες ήμασταν εκεί λόγω του σχολείου των παιδιών και των υποχρεώσεων του συζύγου μου στην Αμερική, αλλά το καλοκαίρι ήμασταν πάντα στην Ελλάδα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς τα καλοκαίρια σου στην Ελλάδα…

Για σένα όμως πόσο εύκολο ήταν να είσαι μόνη σου μακριά από τους γονείς και την αδερφή σου;
Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήμουν τελείως μόνη και δεν είχα χρόνο να κάνω καινούριες φιλίες. Όταν είσαι και πιο μεγάλος είναι διαφορετικά. Είχα τη δυνατότητα, όμως, τα καλοκαίρια να βλέπω τους συγγενείς και τους φίλους μου αλλά και όταν μπορούσαν μας επισκέπτονταν αυτοί. Βέβαια, όταν κάνεις τη δική σου οικογένεια, αλλάζει η προτεραιότητα, σε ενδιαφέρει να είσαι κυρίως με τα παιδιά σου…

Ακολούθησες, δηλαδή, τον έρωτα;

Όταν έγινε ήταν πολύ αυθόρμητο και από τις δύο πλευρές και ευτυχώς μας βγήκε σε καλό!

Θυμάσαι πώς γνωριστήκατε;
Μέσω κοινής φίλης , πολύ ξαφνικά, ραντεβού στα τυφλά και ήταν μοιραίο να γίνει και δέσαμε αμέσως.


Τι θαυμάζεις στο σύζυγό σου;
Είμαστε 10 χρόνια μαζί και τον θαυμάζω πολύ όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Τον θαυμάζω ως πατέρα, είναι φοβερός σύντροφος, αγαπάει την οικογένειά του και ως αθλητής αυτά που έχει κάνει είναι μεγάλα. Ακόμη και τώρα, που έχει σταματήσει το μπάσκετ 1,5 χρόνο, γυμνάζεται καθημερινά, έχει μεγάλη υπομονή και όλα αυτά τα στοιχεία που έχει είναι τόσο ωραία που τα θαυμάζω.

Διάβασα ότι κατέκτησες μία θέση στη λίστα WAGs με τις 40 ομορφότερες γυναίκες αθλητών παγκοσμίως…
(γέλια) Δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό για μένα. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό, γιατί ξέρεις είθισται οι αθλητές να έχουν σχέση με μοντέλα. Τώρα πώς βρέθηκα εγώ εκεί, δεν έχω ιδέα. Δεν έγινε όμως κάτι για να αισθανθώ περήφανη (γέλια).

Ο σύζυγός σου δεν ζηλεύει που έχει δίπλα του μία τόσο όμορφη γυναίκα;

Δε νομίζω να με ζηλεύει, μετά από κάποια χρόνια βρίσκεις τους ρυθμούς στη σχέση, καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος. Έχουμε ελευθερία, με την καλή έννοια, στη σχέση μας. Δεν τον αποκαλώ “άντρα μου” ποτέ, είμαστε ελεύθεροι, κάνουμε αυτά που μας αρέσουν χωρίς να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι αληθινή αγάπη, γι’ αυτό εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Πάντως, εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που ζηλεύει… Όταν πήγα στην Αμερική, ο Πέτζα ήταν πολύ αναγνωρίσιμος. Και ξέρεις, οι Αμερικανίδες είναι πολύ τρελές με τους αθλητές, μπορούν να κάνουν τα πάντα για να τους κατακτήσουν. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν υπερβολικές!

Πότε ήσουν πιο ευτυχισμένη;
Αισθάνομαι πολύ γεμάτη, ζω τη ζωή μου μέσα από τα μάτια των παιδιών μου, ζω μία παιδικότητα που φοβήθηκα ότι την είχα χάσει κάποια στιγμή. Δεν μ’ ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ούτε η λάμψη ούτε τα χρήματα, παρά μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου, να είναι ευτυχισμένα και χαρούμενα, να ευχαριστιούνται την παιδική τους ηλικία. Αυτό είναι ό,τι πιο όμορφο! Όσο πιο καλά περάσουν την παιδική τους ηλικία τόσο πιο καλά θα είναι και ως ενήλικες. Το παιχνίδι, η επαφή τους με τη φύση, τα ζώα, αυτά όλα τα κάνουν να είναι άνθρωποι, να μην γκρινιάζουν για τα υλικά που μπορεί να μην έχουν. Αυτή η παιδικότητά τους είναι ό,τι καλύτερο και το απολαμβάνω!

Σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά;
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη. Όλοι λένε πάντως πως μοιάζουν στον Πέτζα. Ίσως το τρίτο μας παιδί μοιάζει λίγο και σε μένα.

Πώς πήρατε την απόφαση να έρθετε πια μόνιμα στην Ελλάδα;
Ο Πέτζα αισθάνεται πολύ Έλληνας, αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα και αυτή η απόφαση ήταν πρώτα δική του επιλογή. Εγώ, δεν σου κρύβω, είχα ενδοιασμούς έχοντας συνηθίσει σε μία συγκεκριμένη κατάσταση στην Αμερική.

Ακούγεται ότι θα κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στην Αθήνα. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Το διάβασα κι εγώ αυτό. Όμως δεν ετοιμάζομαι να κάνω κάτι. Το τρίτο μας παιδί είναι μικρό ακόμη και είμαι από πάνω του. Το επάγγελμά μου είναι μαμά και μόνο αυτό τον καιρό, τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θέλω να το απολαύσω αυτό αφού μπορώ.

Θα κάνατε και τέταρτο παιδί;
Ποτέ δεν ξέρεις, δεν νομίζω αλλά δεν θα έλεγα όχι!

Όταν μεγαλώσει ο μικρός σκέφτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι; Έχεις κάτι στο μυαλό σου;
Δεν έχω ιδέα, θέλω να κάνω κάτι, γιατί αν μεγαλώσει και το μικρό πρέπει να κάνω κάτι! Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό, δεν το έχω σκεφτεί ακόμη, τα χέρια μου προς το παρόν είναι πολύ απασχολημένα. Ίσως σε 2-3 χρόνια αν έχω τη διάθεση και τη δύναμη. Δεν πίστευα ποτέ ότι το να ασχολείσαι με τα παιδιά και το σπίτι είναι η δυσκολότερη δουλειά. Πριν κάνω οικογένεια, η δουλειά μου ήταν σε ένα όμορφο περιβάλλον όπου σε έβαφαν, σε έκαναν όμορφη, δεν λέω ότι δεν είχε δυσκολίες, αλλά στο τέλος σε αποζημίωναν οι φωτογραφίες και το αποτέλεσμα. Τώρα, όμως, καταλαβαίνω τη μητέρα μου! Είναι τόσο δύσκολο να είσαι μητέρα, αλλά ταυτόχρονα είναι και τόσο ωραίο!

Είσαι κλασική Ελληνίδα μητέρα;
Έχω αυτό το κλασικό Ελληνικό. Στην Αμερική είναι λίγο διαφορετικές οι μαμάδες. Εμείς είμαστε πιο υπερπροστατευτικές… Προσπαθώ να κρατάω το έντονο αυτό της Ελληνίδας μάνας και να μπλέκω και πιο μοντέρνα στοιχεία από τις μαμάδες του εξωτερικού!

Σου λείπει η πασαρέλα; Τα shows;
Δεν ήταν κάτι που ονειρευόμουν να κάνω από μικρή. Ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου και ξαφνικά τέλειωσε.

Τι έχει αλλάξει στο μόντελινγκ από τα χρόνια που το υπηρετούσες εσύ;
Έχει αλλάξει το στιλ των μοντέλων τώρα, είναι διαφορετικά τα κορίτσια και μ’ αρέσουν πολύ. Μ’ αρέσει η ομορφιά γενικότερα, τα ωραία κορίτσια! Βέβαια, λόγω της σημερινής κατάστασης στην Ελλάδα, δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα γι αυτή τη δουλειά τα πράγματα, δυσκολεύονται πολύ τα νέα κορίτσια. Έχουν πολλά εμπόδια, στα δικά μου χρόνια υπήρχαν πιο πολλές δουλειές.

Δες εδώ backstage και video από τη φωτογράφηση

FASHION DIRECTOR: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΜΑΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
FILMING/EDITING: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
HAIR STYLING: ΗΛΕΚΤΑ ΚΑΤΣΑΡΚΑ
MAKE UP ARTIST: ΡΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ
STYLING ASSISTANTS: ΒΑΓΙΑ ΚΑΛΑΤΣΑΝΙΔΟΥ

Read More

And More