Άλεξ Καββαδίας: Ποζάρει δίπλα στο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο του!

Πριν από περίπου ένα μήνα αποχώρησε από το Nomads και τώρα έχει μπει στο κλίμα των γιορτών. Ο λόγος για τον Άλεξ Καββαδία που τη φετινή σεζόν αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία στη Μαδαγασκάρη. Όμως δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα.

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι αγγλόφωνος ποπ-ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα. Υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Εκτός από τη μουσική, σε καθημερινή βάση ασχολείται ενεργά με τον Αθλητικό Σύλλογο, “Άθλος Ηλιούπολης” στον οποίο είναι αντιπρόεδρος.

Πλέον ο γνωστός τραγουδιστής έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του και κάνει όσα τον ευχαριστούν. Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα έχει μπει στο κλίμα των γιορτών και έχει στολίσει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσές μπάλες. Γεμάτος χαρά ο Άλεξ Καββαδίας το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του δίπλα στο στολισμένο δέντρο του και έγραψε: “Christmas spirit……. #tonight #original #christmastree #love #camouflage #gold”.

Read More

And More