Αλεξ Ροντρίγκεζ: Η πρώτη αντίδραση στις φήμες επανασύνδεσης Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Τις τελευταίες μέρες ένα από τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ δεν είναι άλλο από την φημολογούμενη επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η είδηση αυτή φαίνεται να “έπιασε στον ύπνο” τον πρώην αρραβωνιαστικό της σταρ, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ, εντοπίστηκε την Τρίτη έξω από ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για το πως βλέπει ο ίδιος την είδηση. Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αρκέστηκε να πει λακωνικά αλλά στοχευμένα: «Go Yankees». Για όσους γνωρίζουν ήταν σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα των New York Yankees – και δυνατός αντίπαλος της αγαπημένης ομάδας του Μπεν Άφλεκ, τους Boston Red Sox. 

O ηθοποιός είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα των Βoston Red Sox που ακόμα και για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Gone Girl», όπως ανέφερε στους New York Times, ο ίδιος αρνήθηκε να φορέσει το καπέλο των Yankees, όπως προέβλεπε το σενάριο.

“Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι σοκαρισμένος που η J.Lo προχώρησε στη ζωή της. Πίστευε πραγματικά ότι θα έβρισκαν τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδιά τους και να είναι ξανά μαζί. Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη” δηλώνει στο E! News πηγή που βρίσκεται κοντά στον αθλητή.

 

Read More

And More