Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Στην Ελλάδα, στο πλευρό της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού, λίγο πριν γίνει ξανά μαμά! Φωτογραφίες

Μια η πανδημία που πλήττει έναν ολόκληρο πλανήτη και μία η μητέρα της που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου το τελευταίο διάστημα ήρθε ξανά στην Ελλάδα. Η 21χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της και ζει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει σε μεγάλο Πανεπιστήμιο και κυνηγάει τα όνειρά της!

Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχει επιστρέψει στην πατρίδα της για να βρίσκεται στο πλευρό της διάσημης μαμάς της. Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει τον όγδοο μήνα της κύησής της και αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον γιό της, μέσα στα Χριστούγεννα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανυπομονεί να γίνει ξανά μανούλα και να χαρίσει στο σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, το πρώτο του παιδί! Αν και η ίδια συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται πάνω στα projects που έχει αναλάβει, έχει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη μικρή κόρη της!

Μητέρα και κόρη είναι άρρηκτα δεμένες και η Αλεξάνδρα όταν έμαθε ότι η Τζένη είναι έγκυος, όπως είναι επόμενο, ενθουσιάστηκε!

Μάλιστα, αν και είμαστε σε lockdown, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου εκμεταλλεύεται τον ηλιόλουστο καιρό και κάνει βόλτες για σωματική άσκηση στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την κόρη της Τζένης και του Πέτρου στο Ζάππειο να χαλαρώνει μετά από περπάτημα με τον τετράποδο φίλο της, μαζί με καλή παρέα. Η Αλεξάνδρα και η φίλη της έκατσαν στο παγκάκι και συνομίλησαν, λίγο πριν συνεχίσουν τον περίπατό τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More