Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε χθες, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου η Αλεξάνδρα Νίκα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Los Angeles έκανε ένα νέο σημαντικό βήμα στον χώρο της μόδας.
Πιο συγκεκριμένα, το ξεχωριστό παιδικό brand 5226 Kids συνεργάζεται με την Αλεξάνδρα Νίκα και το αποτέλεσμα είναι μία μοναδική limited συλλογή loungewear, η οποία κυκλοφόρησε χθες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα στην παρουσίαση της νέας συλλογής της 26χρονης, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι ο αδελφός της, Παναγιώτης Νίκας με τη Φαίδρα Παπανδρέου.
Η 20χρονη κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου και ο γιος του Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα είναι ζευγάρι τα τελευταία δυο χρόνια και μάλιστα πρόσφατα πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί στις ΗΠΑ. Να σημειώσουμε εδώ πως μέχρι πριν λίγα χρόνια και η Αλεξάνδρα Νίκα έμενε μόνιμα στο Los Angeles, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Οι δυο τους απέκτησαν τον Νοέμβριο του 2024 τον γιο τους, Βασίλη και πριν λίγους μήνες παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες φωτογραφίες:
Φυσικά από το πλευρό της Αλεξάνδρας Νίκα δεν έλειπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος παρά το απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




