Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Η Αλεξάνδρα Ούστα τον Σεπτεμβρίου του 2016 άνοιξε το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της, καθώς παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Γιάννη Σαρακατσάνη σε μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι. Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να έζησε δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου της Σάκη Μπουλά, όμως πλέον τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν. Ο έγγαμος βίος φαίνεται πως τους ταιριάζει πολύ, αφού τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Γιάννης δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Αλεξάνδρα ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν να μιλάνε γι’ αυτή. Μπορεί η σχέση της με τον επίσης ηθοποιό να έγινε γνωστή, όπως επίσης και ο γάμος τους, όμως αυτό δεν είναι κάτι που ενοχλεί το ζευγάρι, αφού θέλουν να ζουν κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Το βράδυ της Τρίτης, το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο “Ιλίσια” και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες“. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς.

Δες τις φωτογραφίες:

Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Αλεξάνδρα Ούστα

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More