Αλεξάνδρα Ούστα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον 2,5 μηνών γιο της! Φωτογραφία

Τις πρώτες της βόλτες με τον μόλις 2,5 μηνών γιο της ξεκίνησε η Αλεξάνδρα Ούστα και είναι στα καλύτερά της. Η αγαπημένη ηθοποιός που στις 21 Φλεβάρη απέκτησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη Σαρακατσάνη άρχισε να κάνει τους πρώτους περιπάτους με τον μικρό της μπόμπιρα, πλάι στη θάλασσα.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή., Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της καραντίνας, και έχοντας περάσει πολλές ώρες στο σπίτι φροντίζοντας τον μικρό της μπέμπη, η Αλεξάνδρα Ούστα θέλησε να μοιραστεί μια από τις πρώτες βόλτες του γιου της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Επιλέγοντας, λοιπόν, «Μετακίνησε 6», η αγαπημένη ηθοποιός πήγε χθες μια βόλτα με το καρότσι και έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους: «Καλή πρωτομαγιά!!! …το λουλούδι είναι στο καρότσι!».

Αξίζει, να αναφέρουμε πως η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την ίδια μέρα που συμπληρώνονται έξι χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Read More

And More