Αλεξάνδρα Ούστα: Ο λόγος που την ενοχλεί να τη ρωτούν για τον Σάκη Μπουλά

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ουστα στο περιοδικό ΕΓΩ. Μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Θάνο Ξάνθο, αποκάλυψε την ενόχλησή της για τις ερωτήσεις που αφορούν τον Σάκη Μπουλά, με τον οποίο υπήρξαν σύντροφοι.

Όπως εξήγησε, ενοχλούνταν όταν τη ρωτούσαν για τον αείμνηστο ηθοποιό, καθώς δεν αντιλαμβάνεται τι νόημα έχει να ανασύρονται πράγματα από το παρελθόν.

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Σε ενοχλεί που σε ρωτούν συνέχεια για τον Σάκη Μπουλά;

Πρόσφατα κι εγώ βρήκα αν με ενοχλούσε και τι ήταν αυτό που με ενοχλούσε. Ναι με ενοχλούσε σε έναν μεγάλο βαθμό. Πια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, έχω παντρευτεί, έχω δημιουργήσει οικογένεια. Δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να ανασύρουμε πράγματα από το παρελθόν.

Με ενοχλούσε παλιότερα, γιατί κι εγώ μπορεί να μην είχα στη ζωή μου σημαντικές κατακτήσεις κι έτσι αισθανόμουν λίγο μειονεκτικά. Τώρα πια νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι τακτοποιημένο μέσα μου και έχω προχωρήσει στη ζωή μου.

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» που έλαβες από τον Σάκη Μπουλά;

Ήταν πάρα πολλά…. Ένα από αυτά είναι ότι έμαθα να ζω τη ζωή στο έπακρον. Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και δεν αξίζει να την χαραμίζω ανούσια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164